Симона Пейчева е родена на 14 май 1985 година. Днес тя празнува своя

...
Симона Пейчева е родена на 14 май 1985 година. Днес тя празнува своя
Коментари Харесай

Честит рожден ден на спортната ни гордост Симона Пейчева! Ето как тя НЕ се промени през годините

Симона Пейчева е родена на 14 май 1985 година. Днес тя чества своя 39-ти рожден ден!

Завършила е през 2004 година 8 СОУ „ Васил Левски “ в гр. София. Състезателка на  " Академик " София.

През 1999 година за първи път става републиканска шампионка на България за девойки, 2000 година е призната в националния тим на България за дами.

През 2001 година след класиране от контролно съревнование на националния тим, Симона Пейчева заема 1-во място и си извоюва правото да замине на Гран При в Киев, на което се класира 7-ма в многобоя, на два уреда е 6-та и на другите два – 5-та. През юни 2001 година отпътува на Европейско състезание в Женева (Швейцария), на което има две четвърти места и две пети на обособените уреди.

Октомври месец 2001 година Симона Пейчева печели сребърен орден в многобоя, 3 златни медала на обръч, топка и бухалки, 1 сребърен на въже и 1 бронзов в отборната конкуренция на Световното състезание в Мадрид (Испания). През 2002 година се класира на 4-то място многобой и 3-то място отборно на Европейското състезание в Гранада (Испания).

На Световното състезание 2002 година в Щутгарт (Германия) печели 2 златни медала на топка и бухалки, сребро на обръч, четвърто място на въже; 2003 година – заема 3-то място на Европейското състезание в Германия. Тя е носителка на три златни, два сребърни и един бронзов орден от отборното класиране от Световното състезание в Мадрид (Испания) през 2001-ва година.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Участвала е два пъти на олимпийски игри – Атина 2004 е 6-та в многобоя, а в Пекин 2008 в 10-та в многобоя. През юни на европейското състезание в Торино приключи 7-ма в многобоя, а през юли на Световната купа във Варна завоюва купата в многобоя, взе три златни и едно сребърно отличие на финалите на обособените уреди.

На 17 декември 2008 г. Пейчева публично поставя завършек на спортната си кариера.

Има един наследник Алексей (роден на 07.06.2009).Таткото е Горан Петров.

Завръща се в ефира през 2015 година, когато се впуска в приключението „ И аз го мога! “ по NOVA. След дълги борби и цели 3 месеца съревнования, тя сграбчва успеха! 

Как НЕ се промени Симона Пейчева през годините - наблюдаваме в галерията ни тук!
 Симона Пейчева-преди и сега(Галерия)  Симона Пейчева-преди и сега(Галерия)  Симона Пейчева-преди и сега(Галерия)  Симона Пейчева-преди и сега(Галерия)
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР